Užgavėnės kitaip: Lietuvos jaunimas be kaukių, bet su prizinių vietų medaliais Vokietijoje

Šių metų kovo pirmąsias dienas tikriausiai dauguma mūsų sutiko varydami žiemą lauk iš kiemo įvairiuose miesto bei kaimo renginiuose, tačiau nepailstantis ir itin energingas Lietuvos jaunimas kovo primąją ir antrąją dienomis iškeitė savo Užgavėnių kaukes į snieglenčių sporto medalius Vokietijoje.

Motiejus Morauskas laimi 1 vieta Vokietijoje


Kovo pirmąją Vokietijoje vykęs Bavarijos regiono „SBS BSV Bayerische Meisterschaft Slopestyle, Kreuzeck Garmisch-Partenkirchen“ snieglenčių sporto renginys atvežė džiugių žinių – savo amžiaus grupėse, lietuviai pasirodė puikiai:
  • Gimusiųjų nuo 2002 metų grupėje, Motiejus Morauskas užėmė pirmąją, o Gytis Vėbra – trečiąją vietas.
  • Gimusiųjų 1998-2001 tarpe, Augustas Dūdėnas įgijo garbingą ketvirtąją poziciją.
Motiejus Morauskas, kaip visuomet stebino puikia triukų atlikimo technika. Pirmąją vietą jam garantavo šie atlikti triukai - down rail back side board slide, box flat down 50x50 lip slide, kicker 7m back flip, wave box 180 in 360 out. Gytis Vėbra sužavėjo renginio teisėjus savo galingais šuoliais ore nuo mažojo tramplyno – front flip.

Svarbu paminėti, kad šie Lietuvos jaunimo laimėjimai nėra atsitiktiniai. Motiejus, Gytis, Augustas ir didelė grupė kitų jaunųjų snieglenčių sporto mėgėjų jau nuo šio sezono pradžios skyrė daug laiko treniruotėms ir pasiruošimui tarptautiniams renginiams. Praeitų metų pabaigoje, lapkričio 28 dieną Šveicarijoje vykusiose „Audi Snowboard Series“ varžybose, Motiejus taip pat užėmė pirmąją vietą aplenkdamas vietinius šveicarus.

Džiaugiamės, kad nenuilstamas Artūro Morausko (pagrindinis treneris), bei ekstremalaus sporto mėgėjų klubo „go2kite“ darbas ir nuolatinės investicijos leidžia mūsų sportininkams tobulėti ir garsinti Lietuvą savo prizinėmis vietomis užsienyje.  






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą